tag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post5363324283411243057..comments2024-03-28T04:51:43.878+01:00Comments on Escapade Gourmande: Od St. Tropez po Menton, cz. 1: W oliwkowym gajuAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/01181899135924730323noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post-11609672682479819292011-01-19T13:00:12.436+01:002011-01-19T13:00:12.436+01:00chciałabym to wszytko zobaczyć, dotknąć, posmakowa...chciałabym to wszytko zobaczyć, dotknąć, posmakować, poczuć te zapachy...takie zdjęcia pobudzają moją wyobraźnie, dziękuję!Justynahttps://www.blogger.com/profile/07496961115768652713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post-47557132930270737782011-01-13T23:13:34.411+01:002011-01-13T23:13:34.411+01:00Bardzo mi się podobają takie szaszłyki, przepis na...Bardzo mi się podobają takie szaszłyki, przepis na tapenadę i targowe widoki. Pozdrawiam!Hania-Kasiahttps://www.blogger.com/profile/15767681274144352800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post-52479811964920815022011-01-13T18:01:00.181+01:002011-01-13T18:01:00.181+01:00asiejo - miło mi :)
Amber - ciesze się,że klimat ...asiejo - miło mi :)<br /><br />Amber - ciesze się,że klimat francuskiego targu się Tobie podoba!<br /><br />delikatessen - ta marynata jest naprawdę pyszna! ma niezwykły oliwkowy posmak :)<br /><br />Aga - dziękuję za miłe słowa! Masz rację, ten oliwny wachlarz przewraca człowiekowi w głowie. Chciałabym mieć je wszystkie, no ale cóż, hihi :) Trzeba przecież do czegoś dążyć ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01181899135924730323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post-28524649688862551122011-01-13T09:14:37.883+01:002011-01-13T09:14:37.883+01:00ach, slinka mi cieknie na takie szaszlyki:)
ten wy...ach, slinka mi cieknie na takie szaszlyki:)<br />ten wybor oliwy mnie zachwycil, ale bym sobie tam pobuszowala wsrod tych wszystkich stoisk, ale fajnie, ze chociaz moge popatrzec na cudne zdjecia:)agahttps://www.blogger.com/profile/07312016542763207795noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post-87453723800302289832011-01-13T00:16:10.182+01:002011-01-13T00:16:10.182+01:00Ta tapenada jako marynata to naprawdę świetny pomy...Ta tapenada jako marynata to naprawdę świetny pomysł! Muszę wypróbować:) Szczególnie teraz, zimą, gdy tak bardzo trzeba przypominać sobie o słońcu i lecie:) Pozdrawiam serdecznie!delikatessenhttps://www.blogger.com/profile/17715410855271821952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post-28017197262714701342011-01-12T17:43:47.274+01:002011-01-12T17:43:47.274+01:00Tak jakoś trafiłam do Ciebie i co widzę? - moje ul...Tak jakoś trafiłam do Ciebie i co widzę? - moje ulubione widoki! Francuski targ. Ach,jakie delicje. Chętnie bym pobuszowała i zakupiła całe mnóstwo dobroci.<br /> A szaszłyki pyszne,absolutnie!Amberhttps://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post-73387127608254404302011-01-12T15:27:06.006+01:002011-01-12T15:27:06.006+01:00uwielbiam takie obrazki, ciekawostki, opowieści.. ...uwielbiam takie obrazki, ciekawostki, opowieści.. ze smakami w tle.asiejahttps://www.blogger.com/profile/10050718531838242903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post-88554459725132727662011-01-12T15:25:22.423+01:002011-01-12T15:25:22.423+01:00ewelajno - ja też do niedawna myślałam,że używam w...ewelajno - ja też do niedawna myślałam,że używam w swojej kuchnia takiej dobrej oliwy z oliwek. Aż do wizyty na prowansalskim targu i aż do wypróbowania tamtejszego wyrobu ;)<br /><br />Dzięki dziewczyny za pochwalę szaszłyczków :)<br /><br />Aniu - a ja się cieszę,ze mój post pomaga (chociażby wirtualnie) podróżować.<br /><br />Pozdrawiam Was ciepło!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01181899135924730323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post-57068094455317039062011-01-12T08:40:18.189+01:002011-01-12T08:40:18.189+01:00Iwona! Ileż bym dała by móc pobuszować teraz wśród...Iwona! Ileż bym dała by móc pobuszować teraz wśród tych butelek z oliwkami! Dziękuję, że choć wirtualnie mogę to robić dzięki Twojemu postowi:)<br />Pozdrowienia serdeczne!KUCHARNIA, Anna-Mariahttps://www.blogger.com/profile/17690217249124406683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post-51817389208222038282011-01-11T19:30:18.674+01:002011-01-11T19:30:18.674+01:00wyglądają niesamowicie i zazdroszcze tej inspirują...wyglądają niesamowicie i zazdroszcze tej inspirującej wyprawykulinarne-smakihttps://www.blogger.com/profile/06586350456830985371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post-19253390309982183932011-01-11T18:38:01.570+01:002011-01-11T18:38:01.570+01:00mniam - pysznie wygląda !mniam - pysznie wygląda !dorota20whttps://www.blogger.com/profile/01772255295578370449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1887599217253539252.post-85872748771885541882011-01-11T18:07:18.502+01:002011-01-11T18:07:18.502+01:00Escapade, mam wrażenie, ze olivy, których używam w...Escapade, mam wrażenie, ze olivy, których używam wcale nie są aromatyczne,choć na etykietce są... jakaś taka nijakość...<br /> Ale bym "poleciała" na taki francuski rynek i kupiła sobie taką świeżą aromatyczną olivę - wreszcie wiedziałabym o czym pisze choćby Sofia Brandon w "Podróżuj, gotuj, bądź zdrowa" kiedy zachwyca się olivami. <br />Szaszłyki z tą cebulka - cudo!ewelajna Korniowskahttps://www.blogger.com/profile/04442256463279302549noreply@blogger.com