Escapade Gourmande
niedziela, 11 grudnia 2016

kwiatlawendy.pl - czyli nowy rozdział

›
Kochani, Formuła tego bloga została wyczerpana już jakiś czas temu. Nie publikuję nowych wpisów, gdyż zmieniłam się ja, zmieniły się ok...
7 komentarzy:
niedziela, 13 września 2015

Brownie z masłem orzechowym

›
Sezon na ciężkie, czekoladowe ciasta czas oficjalnie zacząć :) Brownie z masłem orzechowym ( źródło ) - 180g masła, - 150g gorzkie...
2 komentarze:
poniedziałek, 26 stycznia 2015

Kokosowy krem z czerwonej soczewicy z imbirowymi grzankami

›
Moje kulinarne eksperymenty próbuję dostosować do dość łaskawej w tym roku zimy. Dania muszą być sycące, ale raczej łagodne i świeże w smak...
3 komentarze:
piątek, 23 stycznia 2015

Kokosowe ciasto marchewkowe Rachel Khoo

›
Rachel Khoo uwielbiam,bo mam tą pewność,że ona kocha Francję w takim samym stopniu jak ja :) Polecam jej nową książkę "Moja mała fra...
4 komentarze:
sobota, 17 stycznia 2015

Terrina z żółtej soczewicy z prażonymi pestkami

›
Soczewica w wielu kolorach jest pięknym dowodem na to,że zimowe dania również mogą być interesujące, a składniki są w stanie zainspirować m...
1 komentarz:
niedziela, 23 listopada 2014

Czekoladowe ciasto na ciemnym piwie

›
Lubię spokój niedzielnego poranka. Lubię, gdy miasto jeszcze śpi i wiem,że w taki dzień jak dziś już tak naprawdę się nie dobudzi. Biegacze,...
9 komentarzy:
poniedziałek, 3 listopada 2014

Gnocchi zapiekane z dynią Butternut i gorgonzolą

›
Dzisiejsze danie przypadło mi go gustu w takim stopniu,że na samo wspomnienie o nim mam ochotę biec do kuchni i przygotować je jeszcze raz ...
6 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer

O mnie

Unknown
Wyświetl mój pełny profil
Obsługiwane przez usługę Blogger.